Εκκλησιαστική Ζωή

Η ζωή στην εκκλησία
Κυριακό σχολείο
Το Κυριακό (Κατηχητικό) Σχολείο απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας ως και την Γ’  Λυκείου.  Τα παιδιά ψέλνουν ύµνους, µαθαίνουν εδάφια από την Αγία Γραφή και κάνουν µαθήµατα σε τάξεις, ανάλογα µε την ηλικία τους.  Τα µαθήµατα του Κυριακού Σχολείου γίνονται κάθε Κυριακή πρωί στις 10:00.  Όλα τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα, σε µια ώρα που θα µάθουνε για τον Θεό, αλλά και θα ευχαριστηθούν την παρέα το ένα του άλλου.
Θερινό σχολείο
Το Θερινό Βιβλικό Σχολείο οργανώνεται κάθε Ιούνιο (την πρώτη ολόκληρη εβδοµάδα αφού κλείσουν τα σχολεία) και απευθύνεται σε παιδιά 5-12 ετών.  Μέσα από το Θερινό Βιβλικό Σχολείο σκοπός µας είναι να προσφέρουµε σε όλα τα παιδιά µια ευκαιρία να συνδυάσουν το ξεκίνηµα των διακοπών τους  και να µάθουν για τον Ιησού Χριστό και το ευαγγέλιο µε τρόπο κατάλληλο για την ηλικία τους.  Όλα τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα, το ίδιο και οι γονείς τους!
Όμιλος νέων

Ο Όµιλος των Νέων της Εκκλησίας µας απευθύνεται σε νέους και νέες 15-35 ετών, οι οποίοι θέλουν να έχουν µια ώρα µέσα στην εβδοµάδα για να συγκεντρώνονται για πνευµατική συντροφιά, συµπροσευχή, µελέτη του Λόγου του Θεού, συζήτηση θεµάτων που τους αφορούν και ψυχαγωγία.  Ο Όµιλος λειτουργεί κάθε Σάββατο απόγευµα στις 19:30, στο Πνευµατικό Κέντρο Νεότητας της Εκκλησίας µας, “Σφήνα”. Επίσης ο Όµιλος διοργανώνει εκδροµές, διακονίες, κοινές συναντήσεις µε οµίλους νέων άλλων Ευαγγελικών Εκκλησιών και γενικά συµµετέχει στη ζωή όλης της Εκκλησίας. Λειτουργεί από το Σεπτέµβριο έως τον Ιούνιο.

Όμιλος εφήβων
Ο Εφηβικός Όµιλος απευθύνεται σε έφηβους ηλικίας Γυµνασίου.  Ο Όµιλος συναντιέται  στο Πνευµατικό Κέντρο της εκκλησίας «Σφήνα» κάθε Σάββατο, και το πρόγραµµα περιλαµβάνει µελέτη από το Λόγο του Θεού, προσευχή, ώρα για παρέα και παιχνίδια.  Ο Εφηβικός Όµιλος λειτουργεί από τον Σεπτέµβριο έως τον Μάιο.
Όμιλοι ανδρών και γυναικών
Κάθε μήνα γίνονται συναντήσεις ανδρών και γυναικών με σκοπό τη συζήτηση θεμάτων που τους αφορούν, την προσευχή και την αδελφική συντροφιά.
Κατ’οίκον συντροφιές
Λειτουργούν κατ’ οίκον κύκλοι μελέτης της Αγίας Γραφής και πνευματικής συντροφιάς με σκοπό οι μεταξύ μας αδελφικές σχέσεις αγάπης να δυναμώνουν και η επικοινωνία να βαθαίνει.
Χορωδία
Η χορωδία μας, διακονεί στην πρωινή λατρεία, σε γιορταστικές εκδηλώσεις, αλλά και σε άλλες αδελφικές Εκκλησίες. Αριθμεί περίπου 28 μέλη και εμπλουτίζει τις λατρευτικές μας συνάξεις.